неделя, 1 май 2011 г.

Георги Първанов бракониерствал в „Дикчан“ в компанията на проститутки и мафиоти


Какво му трябва на един президент? Ловна пушка, архар и една проститутка за компания. Георги Първанов редовно бил придружаван от жрици на любовта в Държавното ловно стопанство „Дикчан“, пише „Атака”. Според изданието, околностите на село Сатовча били любимото място на едни от най-известните политици, включително и на президента. Там ВИП авджиите се събирали не само да се полюбуват на хобито си, но и на женски ласки. Очевидци разказват, че във вила „Президентската“, където отсядал Гоце, политиците се отдавали на оргии в компанията на елитни проститутки.
В стопанство „Дикчан” президентът винаги бил придружаван от солидната си охрана. Често в луксозната вила „Президентската“ идвали и топ мафиоти, с които Първанов си пиел питието и обсъждал обстановката в България. За фон, разбира се, винаги имало по две-три платени момичета, които били на разположение на гостите.
Clipboard01w 261x300 Проститутки помагали на Първанов да убие архара
В тази луксозна вила са ставали диви оргии
Според разследването на в. „Атака” любимата „резиденция” на президента се превърнала в истински бардак. Източници разказват пикантни истории около държавния глава, които били общоизвестни в селото, но никой не смеел да говори за тях.
Директор на стопанството пък е Пламен Поюков, който най-вероятно ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кметските избори в община Сатовча. Под негово покровителство в „Дикчан” се извършвал незаконен лов, извън сезона. И тъй като бракониери били едни от най-известните политици, случаите се потулвали.
Припомняме, че преди две години гръмна скандала за убития архар от Първанов. Според източници президентът е застрелял вписан в Червената книга див козел, докато ловувал в Узбекистан. Сега пък се оказва, че освен в чужбина, Гоце бракониерства и у нас, и то в компанията на проститутки.
Всъщност за любовните похождения на президента заговори в. „Галерия” още преди около година. Тогава таблоидът набърка Гоце в оргии с Христо Стоичков. Двамата често си устройвали секс купони покрай лова на дивеч. Преди време пък се чу, че съществува таен архив в МВР, който пази секс тайните на президента.
Излиза, че убитият козел е най-малкият проблем на Георги Първанов. „Гоце е пишман президент и освен да стреля по архари и да плаща на проститутки, за друго не става”, коментират по форумите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар